Jordi Tonietti

25 anys de cançons CANTA  I BALLA

El darrer disc de l’incomparable Jordi Tonietti, en format CD o CD + DVD. Noves cançons i revisió d’algun dels seus èxits, en un enregistrament molt acurat, de cançons triades per a fer ballar i participar als nens, amb un DVD que inclou videoclips de cançons del disc, karaoke i galeria fotogràfica. Opcionalment en format només de CD. Indispensable!

Jordi Tonietti.

Als cinc anys va fer la primera actuació dalt d’un escenari. Des d’ aquell dia va decidir que de gran volia ser cantant o Músic.

Als sis anys ,juntament amb un germà i dos germanes, anaven a cantar a festivals i ràdios amb el nom de “Germans Tonietti”.

Així que el seu màxim objectiu de petit va ser estudiar música i aprendre a tocar varis instruments. Ara fa vint-i-cinc anys que va fer la seva primera actuació per infants d’alt d’un escenari,en una plaça del barri de Gràcia de Barcelona en motiu d’una festa de l’agrupament escolta on ell hi feia de cap (Monitor). Poc desprès va entrar a formar part d’un grup de música popular i havaneres “Les Veus de Besalú” com a guitarrista i cantant on durant vuit anys va actuar per tot Catalunya i diferents països d’Europa.

Després va fundar juntament amb un  germà el grup de cançó Mediterrània “Terral” amb qui va estar cantant més de cinc anys. Juntament amb el seu germà varen guanyar diferents premis.

També es dedica a explicar contes i rondalles per les biblioteques de Catalunya i balears.

Ha fet programes de Radio per infants i fa més de sis anys que presenta i produeix programes de TV  per infants  .

El podem veure a moltes televisions locals de Catalunya i de l’estat espanyol.

Participa en diferents editorials en l’enregistrament de contes, lectures i cançons pels seus llibres de text de educació infantil i primària.

Les seves cançons son repertori habitual en moltes llars d’infants i escoles de primària.

Ha actuat a Guatemala, Luxemburg, Bèlgica, França, Andorra i per milers de pobles de Catalunya i dels Països Catalans.

JORDI TONIETTI - veu i guitarra

XAVIER BAIXERAS - guitarra

LLORENÇ PUJOL - baix i veus

ORIOL AGUSTÍ TONIETTI - bateria